Installatie stellingen voor pallet shuttle systeem

Installatie stellingen voor pallet shuttle systeem

Voor deze klant in Made hebben we gezorgd voor het maximale gebruik van opslagvolume, tijdbesparing, hogere flexibiliteit en een hogere omloopsnelheid in het magazijn. Dit hebben wij kunnen realiseren door middel van het monteren van stellingen voor een pallet shuttle systeem. Lees hier meer over dit project.

Pallet shuttle systeem

Pallet shuttle systeem

Voor dit project hebben we de montage van A tot Z uitgevoerd en hebben we ervoor gezorgd dat de klant optimaal gebruik kan maken van het magazijn. Een pallet shuttle systeem heeft veel weg van een drive-in stelling, maar bij deze rekken worden de pallets op een automatische manier ingeslagen en gepickt door middel van een shuttle. Dit is een kleine robot die met de pallet de beweging maakt naar voor en naar achter. De shuttle kan van niveau verplaatst worden aan de hand van een heftruck. Dit type stelling is zowel ruimte- als tijdbesparend én zorgt voor een hogere productiviteit.

Veiligheid in <span>uw magazijn</span>

Veiligheid in uw magazijn

Door de installatie van deze stellingen hebben wij automatisch voor meer veiligheid gezorgd. Met een pallet shuttle systeem hoeven er namelijk geen heftrucks meer de gangpaden in te rijden. Hierdoor zijn de kansen op een ongeval minder groot. Daarnaast wordt de kans op schade aan de stellingen ook enorm beperkt.

Op zoek naar een totaalpartner voor uw magazijn? Neem contact op met MDO Group!

Op zoek naar een totaalpartner voor uw magazijn? Neem contact op met MDO Group!

Bij MDO Group weten we hoe waardevol tijd en opslagruimte zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat uw magazijn zo geoptimaliseerd wordt dat u alles eruit kunt halen. Met een shuttle systeem lukt dat. Wilt u ook rekken met een shuttle systeem in uw magazijn? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De mogelijkheden voor uw project bespreken?

Vul onderstaand contactformulier in.