Best Parts: Kiezen voor de kortste route

Best Parts: Kiezen voor de kortste route

Bij de verhuis van alle wisselstukken naar het nieuwe DC van Best Parts heeft MDO Move geassisteerd bij zowel de fysieke verhuis als de implementatie van de verticale liftsystemen van Modula en Vanas Engineering.

We zijn blij om te vernemen dat het eindresultaat zo succesvol is en dat de klant tevreden is met de logistieke flow in hun nieuw distributiecentrum.

MDO Move heeft vooral zijn diensten bewezen bij de fysieke uitvoering en digitale registratie van de verhuis.

Wij moesten de goederen ontvangen uit het oude DC, een nieuwe locatie toekennen in het magazijn én deze digitaal registreren in hun nieuw Warehouse Management System (WMS).

Een van de grote uitdagingen was dat we zowel het oude als het nieuwe WMS moesten gebruiken bij de receptie én registratie van de artikels. Door onze ervaring met deze systemen hebben we dit alles tot een goed eind kunnen brengen.

Lees meer over het hele proces in dit artikel.

 

<span>20+ jaar ervaring<br></span> met passie voor het vak

MDO is geen leverancier maar een partner. Met een hecht team van elkaar aanvullende specialisten, zijn wij al 20 jaar gefocust op het ontzorgen en optimaal bedienen van de klant. Dat zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van service en oplossingsgerichtheid. In combinatie met ons innovatieve karakter maken wij samen met onze klanten gebruik van de mogelijkheden van vandaag én morgen.

  • In combinatie met ons innovatieve karakter
  • maken wij samen met onze klanten gebruik van de
  • mogelijkheden van vandaag én morgen.

Wilt u een
project starten

Contactformulier