Platformen
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Realiseer extra magazijnruimte met een verdiepingsvloer

Gaat het uw bedrijf voor de wind en zijn uw omzet en assortiment de afgelopen jaren gegroeid? En zorgt dat ervoor dat de ruimte in uw magazijn niet meer toereikend is? Dat is een bekend probleem voor veel ondernemers. Bouwgrond is duur, vergunningentrajecten zijn ingewikkeld en bouwtrajecten duren lang, dus extra magazijnruimte bijbouwen wilt u eigenlijk het liefst vermijden. Gelukkig is er een manier om toch ruimte te winnen in uw magazijn: het realiseren van een verdiepingsvloer.

Wat is een verdiepingsvloer?

Een verdiepingsvloer – ook wel entresol of mezzanine genoemd – is een zelfstandige constructie waarmee u vele vierkante meters opslagruimte aan uw magazijn toe kunt voegen. Met een verdiepingsvloer zet u de hoogte van uw magazijn slim in, zeker wanneer u bij het inrichten van de verdiepingsvloer rekening houdt met uw verkoop- en bedrijfsprocessen: producten met een hoge doorloopsnelheid houdt u op de vloer; producten die u op voorraad moet houden maar die u niet vaak hoeft te pakken, kunnen op een verdiepingsvloer worden opgeslagen zonder dat ze in de weg staan.

Een verdiepingsvloer voor uw magazijn

Het realiseren van een verdiepingsvloer is maatwerk. De experts van MDO Technics hebben de kennis en ervaring in huis om voor uw magazijn precies de juiste verdiepingsvloer te ontwerpen. Dat luistert nauw, want er moet rekening worden gehouden met zaken als draagkracht en veiligheid. Is het ontwerp van de verdiepingsvloer naar wens? Dan kunnen we het opbouwen ervan ook voor u realiseren. We beschikken over de vakmensen die de verdiepingsvloer perfect opleveren, en de projectmanagers die het project op rolletjes en volgens planning laten verlopen.

Win ruimte in uw magazijn met een verdiepingsvloer!

Wilt u ook extra vierkante meters winnen binnen uw bestaande magazijn? Neem vandaag contact met MDO Technics op over de mogelijkheden voor een verdiepingsvloer. We komen graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en u de mogelijkheden te schetsen.