Platformen
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Benut uw magazijnruimte optimaal met een tussenvloer

Toen uw magazijn werd opgeleverd, voldeed het precies aan uw behoeften. Het was groot genoeg en u had zelfs nog ruimte over. Maar tijden veranderen. Uw bedrijf is gegroeid, uw assortiment is uitgebreid en u heeft een grotere stock. Daardoor wordt uw magazijn eigenlijk te klein. Maar extra ruimte bijbouwen is duur, tijdrovend en eigenlijk ook niet wat u wilt. Dan is het goed om te weten dat er een oplossing is: een tussenvloer realiseren!

Ruimte winnen met een tussenvloer

Een tussenvloer in uw logistieke magazijn is een op zichzelf staande constructie, die veel extra vierkante meters oplevert. U kunt een tussenvloer op verschillende manieren inzetten. In veel gevallen wordt een tussenvloer gebruikt om wat minder courante producten op te slaan die minder vaak worden gepickt, maar die u wel in stock moet hebben om uw klanten optimaal te kunnen bedienen.

Tussenvloer op maat

Een tussenvloer kan voor uw magazijn dus het verschil betekenen tussen uit uw jasje groeien, of klaar zin voor de toekomst. Maar de tussenvloer moet natuurlijk wél veilig zijn en genoeg draagkracht hebben voor de goederen die u er gaat stockeren. Daarom is het belangrijk dat een tussenvloer precies op maat van uw magazijn en uw behoeften wordt ontworpen. Laat dat maar aan de experten van MDO Technics over: wij hebben de kennis in huis om uw tussenvloer op maat te ontwerpen!

Het bouwen van uw tussenvloer

Is het ontwerp van de tussenvloer eenmaal klaar, dan is het tijd voor de volgende stap: het bouwen van uw tussenvloer. Ook dit kunt u met een gerust hart aan MDO Technics overlaten. We zorgen voor een projectmanagement waarbij alles goed gepland en geregeld wordt en onze vakmensen voeren het project netjes en tijdig uit.

Meer weten over een tussenvloer in uw magazijn?

Bent u klaar voor de toekomst? Maar is uw magazijn dat nog niet? Kies dan nu voor een toekomstgerichte tussenvloer in uw magazijn! Contacteer MDO Technics zodat we bij u op locatie kunnen komen voor een advies op maat. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden om met een tussenvloer ruimte te winnen in uw magazijn.