KS Tools 1
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

MDO biedt dynamische oplossingen

MDO is uw partner voor de installatie, configuratie & implementatie van uw dynamische opslagsystemen !

Hogere opslagcapaciteit, extra flexibiliteit, plaatsbesparing, hogere snelheid, stofvrij, ergonomisch, ...

De kracht van innovatie plus knowhow !

Kom in contact

Bij dynamische opslagsystemen is het goederen-naar-de-man-principe van toepassing. Geautomatiseerde systemen brengen de goederen naar de werkplek van de magazijnmedewerkers. Artikelen met een hoge omloopsnelheid worden zodanig opgeslagen dat deze snel en gemakkelijk aangeleverd kunnen worden.

Met het gebruik van dynamische opslagsystemen kan men vaak een hogere opslagcapaciteit bekomen. Ze worden aangestuurd door een softwareprogramma en zijn gekoppeld aan een voorraadbeheer- en/of locatiebeheersysteem. Dit resulteert in een significante tijdsbesparing in de afhandeling en verwerking van goederen en leidt tot een hogere arbeidsproductiviteit.

Dynamische opslagsystemen en elk (bewegend) onderdeel ervan vragen uiterste precisie bij de montage. Met onze eigen aangepaste laserapparatuur garanderen wij ook voor deze systemen de perfecte montage.

IMG 20201027 WA0013
IMG 4057

MDO Technics kan een partner zijn in al uw automatisatieprojecten, aangezien wij beschikken over elektrotechniekers via onze zusterfirma MDO Utilities én eveneens kunnen instaan voor de implementatie van uw beheersysteem via onze zusterfirma MDO Move.

Daarnaast hebben wij de nodige ervaring om u te assisteren bij bv. PLC sturingen of kunnen we de grondrails installeren of lassen, waarop mobiele rekken geplaatst worden.

Kortom, in uw magazijn kunnen wij een totaaloplossing voor u voorzien.

Hieronder kunt u een overzicht terugvinden van de meest voorkomende dynamische opslagsystemen, die MDO Technics voor u kan installeren.

  • Verticale liftsystemen
  • Apotheekliften - Robots
  • Shuttlesystemen
  • Mobiele / verrijdbare stellingen
  • Conveyors