Platformen
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Vergroot uw vloeroppervlak met een mezzanine

Een mezzanine wordt ook wel een tussenvloer of entresol genoemd. Het is een zelfdragende constructie tussen twee etagevloeren, die ervoor zorgt dat er meer vloeroppervlak en ruimte ontstaat. In een magazijn of industriële omgeving kan een mezzanine een goede manier zijn om de stockageruimte te vergroten.

Waarom een mezzanine in magazijn?

Uw magazijn of bedrijf heeft ruimtetekort voor stockage. Dan heeft u grofweg twee opties: u kunt extra ruimte bij bouwen buiten uw magazijn, of u kunt manieren vinden om binnen uw bestaande magazijn extra ruimte creëren. Het eerste stuit vaak op veel bezwaren. Niet alleen is het tijdrovend omdat er bouwvergunningen moeten worden aangevraagd en het bouwproces vaak langdurig is, het kost ook heel veel geld. Het is efficiënter als u manieren vindt om binnen uw bestaande magazijn extra ruimte te creëren. Een mezzanine is dan de perfecte oplossing.

Mezzanine bouwen

Voor een mezzanine heeft u eigenlijk maar één ding nodig: hoogte in uw bestaande magazijn. Is uw magazijn een hoog gebouw? En benut u momenteel niet de volledige hoogte? Dan kunt u met een mezzanine de benodigde extra vierkante meters vloeroppervlak verkrijgen. Het bouwen van een mezzanine is echter een vak apart, waarvoor u best experten inschakelt met kennis van zaken en een brede ervaring.

Expertise mezzanine in magazijn

MDO Technics is een partij met precies de expertise en de ervaring die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en onderhouden van magazijnen in de breedste zin van het woord. Daarbij hoort ook het realiseren van mezzanines. Uiteraard is het bouwen van een mezzanine maatwerk. Daarom komen onze experten bij u ter plaatse om de mogelijkheden te inventariseren en u te voorzien van een advies op maat. Vervolgens realiseren we uw mezzanine op een vlotte en efficiënte manier, waarbij we u steeds op de hoogte houden van de vorderingen en u volledig ontzorgen.

Meer weten over mezzanine in uw magazijn?

Veel bedrijven gingen u al voor en vergrootten hun stockageruimte met een mezzanine die door onze experten werd gerealiseerd. Wilt u ook extra ruimte winnen in uw magazijn? Contacteer ons vandaag nog en we komen bij u langs om te kijken of een mezzanine ook voor u extra vierkante meters stockageruimte kan opleveren!