Bezoek MDO Group Website
MDO Technics is deel van
mdo-group-logo
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Logistieke verhuizingen en projectbegeleiding

Logistieke verhuizingen en projectbegeleiding

Algemeen

Door de jarenlange ervaring in het monteren en demonteren van industriële opslagsystemen heeft MDO Technics heel wat expertise opgedaan die aan bod komt in industriële verhuisprojecten. Hierdoor realiseerden we de afgelopen jaren al heel wat logistieke verhuisprojecten en investeerden in opleiding van mensen, maar ook in de benodigde materialen zoals verhuisdozen -en karren, transpallets, bindmateriaal, heftrucks, verhuiswagens,..

Verhuis 2

Omdat de verhuis van een logistiek magazijn een specifieke aanpak vereist, heeft MDO Technics zijn expertise gebundeld in een zusterbedrijf genaamd MDO Move.

Naast de fysieke verhuis biedt MDO Move ook vakkundige consultants aan die de regie van uw verhuisproject van A tot Z in handen neemt. Zij hanteren hiervoor een methodiek die vooral gericht is op een goede voorbereiding zodat uw dagelijkse werking nauwelijks hinder ondervindt (ondermeer door flexibele werking, ook in het weekend en ’s nachts indien nodig). Ook het transformeren van een statisch magazijn naar een geautomatiseerd dynamisch magazijn is een kolfje naar de hand van MDO Move.

Daarnaast kan u zich tot MDO Move wenden om allerhande projecten in goede banen te leiden. Organisatie, coördinatie en communicatie staan centraal en verzekeren een vlot verloop van begin tot eind. Ze treden op als communicatiespil tussen de opdrachtgever, de klant en de uitvoerende krachten en ondersteunen alle betrokken partijen in de voorbereiding en de uitvoering van het project. Daarbij wordt er veel aandacht besteed aan timemanagement, verslaggeving en evaluatie.

Voor meer info hieromtrent kan u terecht op www.mdomove.eu

MDO Truck2