mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

01.10.2020 - NIEUWE BEDRIJFSGEGEVENS MDO GROUP

Wij willen u bij deze graag op de hoogte brengen van enkele fundamentele veranderingen binnen onze firma. De laatste 2 jaar hebben we immers op organisatorisch en fiscaal vlak enkele zaken aangepast.

Wij hopen in de toekomst uw totaalpartner te worden voor de inrichting en het onderhoud van uw magazijn en bureelruimte. Dankzij onze dochterondernemingen zijn wij in staat om een flexibele, gediversifieerde en oplossingsgerichte service aan te bieden voor jullie logistieke knelpunten.

Wilt u een statisch opslagsysteem installeren of kiest u voor een geautomatiseerd systeem? Wilt u uw oude stellingen demonteren of moeten uw goederen verhuisd worden? Wilt u uw opslagsystemen laten inspecteren of bent u geïnteresseerd in een applicatie die u hierbij assisteert? Wilt u uw stock digitaliseren of heeft u nood aan extra bureelruimte in uw magazijn? MDO is uw partner!

Hieronder kunt u kort lezen welke wijzigingen er doorgevoerd zijn binnen MDO GROUP. Daarnaast kunt u ons organigram terugvinden, waarin de effectieve bedrijfsgegevens per firma in kwestie vermeld staan. Bij communicatie, bestellingen en facturatie willen wij u vragen om steeds de bedrijfsgegevens van de firma in kwestie te gebruiken om onnodige administratie te vermijden.

  Allereerst willen we u informeren dat MDO Techniek BVBA een naam- en functiewijziging heeft ondergaan. Dit is de holding MDO GROUP BV geworden. Deze vennootschap staat in voor het beheer van haar dochterondernemingen (zie hieronder) én zal voor alle duidelijkheid geen operationele activiteit/dienst meer uitvoeren.

  MDO TECHNICS BELGIUM BV zal vanaf 01/10/2020 de activiteiten van MDO Techniek BVBA verderzetten. Door onze internationale oriëntatie hebben we besloten om zowel voor MDO Group als haar dochterondernemingen een Engelstalige naamgeving toe te passen. De activiteiten van MDO Technics Belgium BV zijn gericht op alles wat met magazijninrichting te maken heeft: montage, demontage en onderhoud van opslagsystemen, constructies op maat, magazijninspecties en projectbegeleiding. Deze firma heeft een NIEUW BTW NUMMER (BE 0751 628 650). Gelieve deze nieuwe gegevens te gebruiken bij jullie communicatie, bestellingen én facturatie. Facturen met verkeerde bedrijfsgegevens zullen niet aanvaard én teruggestuurd worden

  MDO TECHNIEK NEDERLAND BV en MDO TECHNICS FRANCE SARL zijn onze vestigingen in respectievelijk Nederland én Frankrijk. Daarnaast hebben wij ook een entiteit in Luxemburg, nl. MDO–Techniek SPRL. Deze drie firma’s voeren dezelfde bedrijfsactiviteiten uit als MDO Technics Belgium BV. Het zijn echter zelfstandige entiteiten, met een eigen BTW nummer en facturatiegegevens.

  MDO MOVE BV staat in voor de industriële verhuisprojecten, magazijninspecties én softwareapplicaties van MDO (W.I.A. - Warehouse Inspection Application). Dit is opnieuw een zelfstandige entiteit, met een eigen BTW nummer en facturatiegegevens.

  MDO UTILITIES BV is een bedrijfstak met activiteiten in HVAC, sanitair, elektriciteit én binneninrichting (MDO Systeemwanden). Dit is eveneens een zelfstandige entiteit, met een eigen BTW nummer en facturatiegegevens.

  Organigram

  Via onderstaande link kunt u een overzicht terugvinden van alle bedrijfsgegevens in de vorm van een organigram.


   Algemene voorwaarden

   Via onderstaande link kunt u een overzicht terugvinden van de algemene voorwaarden van MDO Group BV, maar ook van alle dochterondernemingen: