mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Industriële verhuis

Industriële verhuis

Door de jarenlange ervaring in het monteren en demonteren van industriële opslagsystemen heeft MDO Technics heel wat expertise opgedaan die aan bod komt in industriële verhuisprojecten.

Hierdoor realiseerden we de afgelopen jaren al heel wat logistieke ondernemingen en investeerden we in de opleiding van mensen, maar ook in de benodigde verhuistools zoals verhuisdozen -en karren, transpallets, bindmateriaal, hef-en hijstoestellen, verhuiswagens, etc.

Omdat de verhuis van een logistiek magazijn een specifieke aanpak vereist, heeft MDO Technics zijn expertise gebundeld in een zusterbedrijf genaamd MDO Move.

MDO Move Info Verhuis 1
20191203 114845 1

Naast een fysiek verhuisproject van plaats A naar B biedt MDO Move ook vakkundige consultants aan die de regie van uw verhuisproject van A tot Z in handen nemen.

Zij hanteren hiervoor een methodiek die vooral gericht is op een goede voorbereiding, zodat uw dagelijkse werking nauwelijks hinder ondervindt. Dit doet MDO Move door veel flexibiliteit aan de dag te leggen (bv. werken tijdens het weekend of ’s nachts indien nodig).

Daarnaast is het transformeren van een statisch magazijn naar een geautomatiseerd dynamisch magazijn een kolfje naar de hand van MDO Move.

Hierbij houdt men niet enkel rekening met het effectief verhuizen van de goederen, maar eveneens met de implementatie van data in een voorraadbeheersysteem. Een fysieke verhuis gaat tegenwoordig heel vaak hand in hand met dataverhuis.