IMG 20210108 WA0003
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Herstellingen

Repairman2

In de fulfillment, logistiek en supply chain-branche telt elke minuut. Snelheid is van groot belang om uw klanten te bedienen en een vlotte workflow te garanderen.

Het laatste dat u kunt gebruiken in uw warehouse, opslagsysteem of stockagemagazijn zijn technische problemen. En u wilt al zeker niet lang wachten op herstellingen.

MDO Group biedt u een snelle en servicegerichte oplossing! Naast montage en demontage doen wij ook herstellingen van beschadigde opslagsystemen (rekken).

Snelle reparatie opslagsysteem

Uw eerste reactie als er een defect is in uw magazijn?

Waarschijnlijk belt u uw leverancier. Dat zijn echter vaak grote organisaties, met een drukbezette serviceafdeling en logge aftersalesdiensten.

Het kan dus lang duren voordat er een technieker ter plaatse is. In de tussentijd ligt een deel van uw magazijn stil en kunt u uw diensten op het gebied van supply chain of fulfillment niet meer uitvoeren.

Kies daarom voor de snelle oplossing en bel MDO Technics.

Overigens kunnen we u ook helpen om toekomstige defecten te voorkomen: MDO Technics levert en installeert diverse soorten aanrijdbeveiliging. Wij denken graag met u mee over manieren waarop u uw magazijn ten volle kan benutten én beschermen.

Repairman

Waarom kan MDO Technics snel reageren?

Herstellingen onderhoud inspecties

MDO Technics zorgt ervoor dat er al snel een expert bij u ter plaatse is, om de defecten in kaart te brengen en oplossingsgericht met u mee te denken. Vaak zelfs al binnen de dag!

Maar dat is niet het enige voordeel dat MDO Technics u biedt:

  • Kennis van alle magazijnsystemen en rekken
  • Ervaring in montage en herstellingen
  • Wisselstukken van diverse merken op voorraad
  • Indien nodig: maatwerk in onderdelen

Kies voor snelle service van MDO Technics

MDO Technics kan alle soorten magazijnsystemen repareren.

Van een state-of-the-art verticale lift volgens het goods-to-man principe tot de wat minder geautomatiseerde magazijnen.

Onze technische medewerkers leveren hoge kwaliteit. En, belangrijker: ze doen dat snel!

We hebben permanent een interventieploeg op ‘stand-by’ om paraat te staan in geval van een ongeval of ernstige beschadiging. We maken hierbij gebruik van wisselstukken die door de klant worden aangeleverd, maar kunnen ook zelf voor de nodige wisselstukken zorgen.

Indien nodig laten we onderdelen op maat maken om de herstellingen conform de wettelijke normeringen uit te kunnen voeren.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een afspraak. We vertellen u graag alles over onze snelle dienstverlening.

Analyse magazijn