mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Herstellingen, inspecties & onderhoud

Herstellingen

Repairman2

MDO Technics houdt zich naast de montage en demontage eveneens bezig met herstellingen van beschadigde opslagsystemen.

We hebben permanent een interventieploeg op ‘stand-by’ om paraat te staan in geval van een ongeval of ernstige beschadiging.

We maken hierbij gebruik van wisselstukken die door de klant worden aangeleverd, maar kunnen ook zelf voor de nodige wisselstukken zorgen.

Indien nodig laten we onderdelen op maat maken om de herstellingen conform de wettelijke normeringen uit te kunnen voeren.

Inspecties

Om de veiligheid van uw magazijn te kunnen garanderen is een jaarlijkse inspectie van uw opslagsystemen aangewezen. MDO Technics kan dit voor zijn rekening nemen. Als onafhankelijk montagebedrijf kunnen wij alle merken op de markt inspecteren.

Voor de uitvoering van de inspecties doen we beroep op ons zusterbedrijf MDO Move. Naast een team van gecertificeerde inspecteurs beschikken zij over de knowhow en ervaring om uw magazijn grondig te inspecteren.

Met behulp van een eigen ontwikkelde, mobiele applicatie wordt per defect een gedetailleerd rapport gemaakt op basis van de Europese norm NBN EN 15635.

Uw veiligheidsverantwoordelijke ontvangt na afloop van de inspectie een volledig overzicht digitaal.

Inspectie2

Op basis van dit inspectieverslag is het mogelijk en volledig vrijblijvend dat MDO Technics de herstellingen achteraf komt uitvoeren.

Klik hier om alle nodige informatie hieromtrent terug te vinden én een voorbeeld van een inspectieverslag te raadplegen.

Warehouse Inspection Application (WIA)

Samen met onze inspectie- en softwareafdeling ontwikkelde MDO Technics een innovatieve methode voor het inspecteren van de opslagsystemen in uw magazijn.

De Warehouse Inspection Application (WIA) is een tool die u in staat stelt om zelf inspecties uit te voeren met behulp van een mobiele app én om eventuele defecten en herstellingen op te volgen via een webapplicatie. Daarnaast brengt WIA uw magazijn volledig digitaal in kaart. Wij inventariseren de verschillende componenten van uw opslagsystemen, alsook de stock van beschikbare reserveonderdelen.

Op deze manier speelt u kort op de bal en voorkomt u gevaarlijke situaties. Benieuwd hoe WIA de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in uw magazijn kan verbeteren?

WIA

Bekijk het onderstaande filmpje en raadpleeg onze brochure!

Voor meer concrete info kunt u steeds een kijkje nemen op de website van MDO Software: www.mdosoftware.eu.

Onderhoud

U kiest voor een onderhoudscontract op jaarbasis?

Dan staat MDO Technics in voor het volledig onderhoud van uw magazijn(en). De voordelen van een contract? Snelle anticipatie en vertrouwen!

Heeft u zelf een vast team in het bedrijf om het magazijn te onderhouden en veilig te houden? Dan kunnen wij u assisteren bij de ondersteuning en aanlevering van het correcte materiaal.