Bezoek MDO Group Website
MDO Technics is deel van
mdo-group-logo
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Herstellingen, onderhoud en inspecties

Herstellingen

Repairman3

Naast het monteren en demonteren van opslagsystemen kan u bij MDO Technics ook terecht voor herstellingen uit te voeren op beschadigde rekken. We hebben permanent een ploeg op ‘stand-by’ om indien nodig meteen uit te rukken in geval van een ongeval of beschadiging. We maken hierbij gebruik van wisselstukken die door de klant worden aangeleverd, maar kunnen desgevallend zelf voor de nodige wisselstukken zorgen of indien nodig laten aanmaken om zodoende de rekken volgens de wettelijke normeringen te herstellen.

Onderhoud

U kiest voor een onderhoudscontract op jaarbasis?

Dan staat MDO Technics in voor het volledig onderhoud van uw magazijn(en). De voordelen van een contract? Snelle anticipatie en vertrouwen!

Hebt u zelf een vast team in het bedrijf om de magazijnen veilig te houden? Ook dan kunnen wij helpen bij de ondersteuning en bij de aanlevering van het nodige materiaal of het verzorgen van het transport.

Inspecties

MDO Technics kan eveneens de inspectie van uw magazijn en uw opslagsystemen voor zijn rekening nemen. Als onafhankelijk montagebedrijf kunnen wij alle merken op de markt inspecteren.

Voor de uitvoering van de inspecties doen we beroep op het zusterbedrijf MDO Move. Naast een team van gecertificeerde inspecteurs beschikken zij ook over de knowhow en de ervaring om uw magazijnen grondig te inspecteren. Met behulp van een eigen ontwikkelde, mobiele applicatie wordt per defect een gedetailleerd rapport gemaakt. Uw veiligheidsverantwoordelijke ontvangt na afloop van de inspectie een volledig overzicht digitaal.

Op basis van dit rapport of op basis van een keuringverslag van concullega’s kan MDO Technics achteraf desgewenst de herstellingen uitvoeren.

Inspectie2

WIA: Warehouse Inspection Application

Samen met onze verhuis -en softwareafdeling ontwikkelde MDO Technics een innovatieve methode voor het inspecteren van opslagsystemen in uw magazijnen. De Warehouse Inspection Application (WIA) is een tool die u in staat stelt om zelf inspecties uit te voeren met behulp van een mobiele app en om eventuele defecten en herstellingen te beheren via een webapplicatie. Daarnaast biedt WIA een volledige digitale inventarisatie van de opslagsystemen en de verschillende componenten in uw magazijn en zelfs van de stock van beschikbare reserveonderdelen. Op deze manier speelt u kort op de bal en voorkomt u gevaarlijke situaties. Benieuwd hoe WIA de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in uw magazijn kan verbeteren? Bekijk snel het onderstaand filmpje en raadpleeg onze brochure!