Platformen
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Extra stockageruimte in uw magazijn

Is uw magazijn eigenlijk wat klein aan het worden? Maar heeft u geen zin in een duur, tijdrovend en ingewikkeld bouwtraject om het magazijn uit te bouwen? Dan heeft MDO Technics voor u wellicht de oplossing om extra stockageruimte te winnen, zónder daarvoor kostbare bouwprojecten te moeten uitvoeren: het realiseren van een entresol in uw magazijn.

Entresol bouwen in logistiek magazijn

Met een entresol – een zelfstandige constructie die extra ruimte creëert – kunt u uw magazijn extra efficiënt inrichten. Zeker wanneer u bepaalde producten hebt met een hoge omloopsnelheid en andere producten die over het algemeen wat langer op de schappen blijven liggen kunt u die laatste categorie op een entresol prima opslaan. Zo liggen ze niet in de weg en zijn ze toch eenvoudig bereikbaar als ze nodig zijn.

Waarom een entresol in uw magazijn?

Met een entresol benut u de hoogte van uw magazijn optimaal. Er zijn ook andere manieren om dat te doen – een verticaal liftsysteem bijvoorbeeld – maar die zijn een heel stuk kostbaarder dan het realiseren van een entresol.

Entresol is maatwerk

Een entresol in uw magazijn kan er dus voor zorgen dat u veel ruimte wint en de vierkante meters in uw magazijn beter kunt benutten. Wel is het realiseren van een entresol altijd maatwerk. Daarom doet u er goed aan om de experten van MDO Technics in te schakelen. We komen graag ter plekke bij u de situatie bekijken en u een advies op maat te geven over de beste constructie, afmetingen en indeling. Uiteraard staan we ook in voor een vlekkeloze uitvoering met een uitstekend projectmanagement. Zo bent u optimaal ontzorgd.

Meer weten over ruimte winnen met een entresol?

MDO Technics heeft al bij tal van bedrijven in Nederland en België entresols gerealiseerd en zo talloze vierkante meters extra stockageruimte gewonnen. Wilt u dat ook in uw magazijn? Contacteer ons dan vandaag nog en we komen bij u langs voor een advies op maat. Zo kunt u binnenkort optimaal gebruikmaken van uw magazijnruimte!