Constructie
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Veiligheidsnetten & Gaaswand

Palletstellingnetten

Wanneer uw palletstellingen grenzen aan een doorgang of voetgangerszone of wanneer u uw goederen wilt beschermen tegen doorvalgevaar, dan kunnen palletstellingnetten ervoor zorgen dat uw goederen veilig worden opgevangen, indien deze zouden vallen.

MDO Technics kan deze op maat installeren voor u, rekening houdende met de grootte en type van uw opslagsystemen en goederen. Hiervoor spannen we het net aan direct tegen de palletstelling of kunnen we aan de hand van een L-profiel het net opspannen op een bepaalde afstand van het rek, zodat uw goederen steeds op een ideale manier kunnen opgeslagen worden.

Het materiaal van onze netten is polypropeen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt eveneens zelf bepalen welke maasopening en draaddiameter u verkiest.

Gaaswand

Een andere manier van doorvalbeveiliging is het bevestigen van gaaswand tegen de achterkant van uw opslagsystemen (veelal bij pallet- en legbordstellingen). Hier is het wederom mogelijk om een verschillende grootte, dikte en kleur te kiezen.

U kunt gaaswand eveneens gebruiken om een bepaalde zone in uw magazijn te beveiligen of af te sluiten. Het gaaswandensysteem bestaat uit kolommen, standaard panelen, schuif- of draaideuren. De kolommen worden aan de grond bevestigd en zijn voorzien van een U-profiel, waarin de gaaspanelen worden geplaatst.

Constructie