Platformen
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Deel uw magazijn ruimte efficiënt in

In elk magazijn is het belangrijk om zo goed mogelijk met de ruimte om te gaan. Is uw magazijn uit zijn jasje aan het groeien, maar is nieuwbouw te duur en te omslachtig? Of wilt u uw magazijn efficiënter indelen, bijvoorbeeld door goederen met een hoge rotatie meer binnen handbereik te leggen en goederen die minder vaak worden gepakt, op een andere plaats? Dan is het realiseren van een platform binnen uw magazijn wellicht een goede oplossing.

Platform

MDO Technics kan uw partner zijn om een platform op maat in uw magazijn te installeren. Hierop kunt u bv. een bureelcabine plaatsen.

Een platform bestaat uit een zelfdragende, lichtgewicht staalconstructie met daarover een vloerafwerking met verschillende soorten spaanplaat en/of metaalroosters waarvan er verschillende afwerkingen mogelijk zijn.

De vloer wordt voorzien van trappen en palletverwerkingssystemen voor de toegankelijkheid en een borstwering met schoprand aan de open zijde van de vloer.

Platform Platformen

Platformen plaatsen in magazijn

Met een platform in uw magazijn – ook wel een tussenvloer of verhoging genoemd – realiseert u extra vierkante meters stockageruimte in uw magazijn die u dus direct voordeel opleveren. Daarnaast kan het uw magazijn efficiënter maken omdat u het flexibeler kunt indelen. Met een of meerdere platformen in uw magazijn profiteert u dus van vele voordelen.

Ontwerpen platform voor uw logistieke magazijn

Het platform moet echter wél aan veel eisen voldoen. Het moet stevig genoeg zijn om zware goederen op te slaan, veilig voor uw medewerkers, het moet op een praktische plaats staan en het moet zorgvuldig worden opgebouwd. Schakel daarom de expertise van MDO Technics in. Wij hebben jarenlange ervaring in magazijninrichting en kijken samen met u naar de manieren waarop u uw magazijn gebruikt en wilt gaan gebruiken. Zo komen we tot een optimale inrichting, en dus tot een perfect ontwerp voor uw platform.

Bouwen platform magazijn

Het bouwen van het platform in uw magazijn moet met zorg gebeuren. Het platform moet op de juiste plaats staan, stevig verankerd zijn, goed bereikbaar zijn en een grote last kunnen dragen. Pas als het platform perfect is opgebouwd, heeft het immers meerwaarde voor uw magazijn. MDO Technics begeleidt dit project tot in de kleinste details zodat u optimaal wordt ontzorgd.

Meer weten over het platform voor uw magazijn?

Met een platform kunt u waardevolle extra opslagruimte realiseren in uw magazijn. De experten van MDO Technics komen graag bij u ter plaatse om uw mogelijkheden met u te bespreken. Contacteer ons vandaag nog en ontdek alle voordelen!