Bezoek MDO Group Website
MDO Technics is deel van
mdo-group-logo
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Voorwoord en historiek

MDO Techniek werd opgericht in 2005 door Peter Speecke en richtte zich voornamelijk op de montage, demontage en het onderhoud van magazijnstellingen, platformen en andere logistieke systemen. Doorheen de jaren kende het bedrijf een sterke groei en evolueerde naar een stevige KMO met een nadrukkelijk familiaal karakter waarbij doorgedreven innovatie één van de pijlers is.

Het bedrijf kende een constante omzetgroei en ook de diversiteit aan diensten en activiteiten breidde zich jaar na jaar uit. In 2018 werd in Nederland een afdeling van MDO Techniek opgericht om ook daar aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

Om de klanten nog beter te kunnen bedienen, werd in 2019 beslist om MDO Techniek op te splitsen in een aantal bedrijven met elk hun expertise en/of regio. Het algemene beheer komt in handen van MDO Group, de activiteiten van MDO Techniek worden nu voortgezet door haar dochterondernemingen MDO Technics België en MDO Technics Nederland. Daarnaast werden nog een aantal dochterondernemingen van MDO Group opgericht die zich meer specifiek richten op andere diensten.

Historiek3

Uw totaalpartner

Partner

MDO Technics is een bevoorrecht partner van verschillende producenten van palletrekken, legbordstellingen, platformen, bureelcabines, verrijdbare stellingen alsook dynamische opstellingen zoals paternoster -en liftsystemen. Zo treedt MDO Technics vaak als schakel tussen u en de gekozen leverancier op, maar door zijn onafhankelijke positie in de markt kan MDO Technics ook rechtstreeks als hoofdaannemer fungeren voor de eindklant.

Kortom, MDO Technics is de perfecte partner in uw zoektocht naar de ideale opbouw van uw magazijn!

Aanpak en troeven

Door zijn uniforme aanpak streeft MDO Technics er naar om u steeds de meest weloverwogen oplossingen te bieden om uw project tot een goed einde te brengen. Deze aanpak wordt gekenmerkt door een vast traject:

  • Kennismaking met de klant
  • Plaatsbezoek
  • Duidelijke offerte en marktgerichte tarieven
  • Grondige werfvoorbereiding
  • Professionele uitvoering met tussentijdse evaluatie en opvolging
  • Eindevaluatie

Zo kan MDO Technics een kwalitatieve oplossing garanderen of het nu gaat om een klein, middelgroot of groot project.

Aanpak en troeven

Hiervoor kan MDO steunen op een jarenlange expertise en een reeks troeven die in de loop der tijd werden opgebouwd:

  • Sterk team om snel en efficiënt te handelen bestaande uit monteurs, inspecteurs, elektrotechniekers, projectleiders, verhuisconsultants, verhuizers,…
  • Infrastructuur met moderne apparatuur (ruim gebouw, bedrijfsvoertuigen, transportmogelijkheden, hijs -en hefwerktuigen, …)
  • Omgeving met focus op digitalisering (gedetailleerde dagrapporten en online opleveringen, mobiele controle van goederenstroom, evaluatie-app voor duidelijke en efficiënte nacontrole,…)
Troeven icons

Werkgebied

Werkgebied mdo

MDO Technics zet sterk in op de internationalisering en heeft een werkgebied van om en bij de 750km rond hoofdzetel in Zottegem. Dit maakt het mogelijk om landsoverschrijdend dezelfde services aan te bieden. Sinds 2018 heeft het een vestiging in Breda en in 2019 opende een nieuwe vestiging in Frankrijk.