20190404 113010
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Labeling & Signalisatie

Binnen de logistieke branche is er een groeiende behoefte aan een verhoging van de output en een vermindering van foutenmarge bij orderpicking. Het aanbrengen van labels zoals (bulk)locatieborden, magazijnlabels met kleurcodering, vloerframes of inventarisatie-labels helpt om uw magazijn efficiënt te runnen. Bovendien worden labels met barcode of QR-code steeds vaker gebruikt voor datacommunicatie in magazijnen en logistieke centra.

Precies daarom is MDO Technics een partnership aangegaan met ONE2ID, ontwerper en producent van labels voor de industrie en logistiek. Of u nu zoekt naar voorbedrukte kunststof labels, magnetische etiketten, permanente of verwijderbare labels. Bij ONE2ID vindt u gegarandeerd de oplossing voor uw werksituatie en MDO zorgt voor een vakkundige installatie.

Als de voorraadlocaties in uw magazijn zich direct naast elkaar bevinden, is ons ID-RAIL systeem een slimme oplossing. Dit systeem bestaat uit dunne buizen die aan staaldraad hangen en met verbindingsstukken aan elkaar worden vastgemaakt. Hiermee kunt u alle locatieborden op dezelfde hoogte hangen en creëert u een overzichtelijke werkomgeving, die efficiëntie bevordert en het maken van fouten helpt voorkomen. Dankzij de buizenconstructie blijven de borden stabiel boven de diverse locaties hangen en zijn ze minder gevoelig voor bv. windvlagen.

Meer informatie? Neem gerust een kijkje in onze brochure!

Logo ONE2 ID

SIGNALISATIE

Vaak wordt er in combinatie met de installatie van (aanrijd)beveiligingen in uw magazijn extra signalisatie en vloermarkeringen voorzien om aanrijdingen te voorkomen.

MDO Technics kan u hierbij adviseren en assisteren om ervoor te zorgen dat uw magazijn optimaal is beveiligd.