Bezoek MDO Group Website
MDO Technics is deel van
mdo-group-logo
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Labeling

Binnen de logistieke branche is er een groeiende behoefte aan verhoging van de output en vermindering van orderpickfouten. Het aanbrengen van labels en etiketten zoals (bulk)locatieborden, magazijnlabels met kleurcodering, vloerframes of inventarisatielabels,... helpt om uw magazijn efficiënt te runnen. Bovendien worden labels en etiketten met barcode en identificatie steeds vaker gebruikt voor datacommunicatie in magazijnen en logistieke centra. Precies daarom is MDO een partnership aangegaan met ONE2ID, ontwerper en producent van labels voor de industrie en logistiek. Of u nu zoekt naar voorbedrukte kunststoflabels, magnetische etiketten, permanente of verwijderbare labels. Bij ONE2ID vindt u gegarandeerd de oplossing voor uw werksituatie en MDO zorgt voor een vakkundige installatie. Meer informatie? Neem gerust een kijkje in onze brochure!

Logo ONE2 ID

Signalisatie

Vaak wordt in magazijnen in combinatie met de plaatsing van (aanrijd)beveiliging nog extra signalisatie en vloermarkeringen voorzien. Ook hierbij kan MDO Technics u adviseren om ervoor te zorgen dat uw magazijn optimaal is beveiligd.

Transport

MDO Technics heeft heel wat ervaring met de verhuis van magazijnen en kan u dus ook de geschikte transportmiddelen aanbieden op maat van uw project.

Indien gewenst kunnen we u ook bijstaan in het correct binden en verpakken van uw lading en producten zodat deze geen schade ondervinden tijdens het transport.

Mdo-move-hero MDO Truck

Stockage goederen

MDO Magazijn

Door de bouw van een gloednieuw magazijn van ruim 2700m² in 2017 aan de reeds bestaande magazijnruimte in zijn hoofdzetel te Zottegem, verzekerde MDO Technics zich van voldoende opslagruimte voor opslag en stockage.

Korte of langdurige stockage nodig voor uw opslagsystemen of onderdelen? U kan deze bij ons veilig en in de juiste condities bewaren.

Verhuur heftoestellen

Bent u op zoek naar een bepaald toestel of hulpmiddel voor een project? Neem gerust contact op met MDO voor advies en wij zoeken het juiste werktuig voor uw job!

Heftrucks, reachtrucks, schaarliften,...

We zorgen eveneens voor het transport zodat het toestel beschikbaar is op de moment dat u het nodig heeft.

Lifting equipment2

Magazijnopmetingen

Opmeter

Geen gedetailleerd plan van uw magazijn?

Wij meten met één van onze GeoMax lasers de staat van de vloer en de gebouwen nauwkeurig op. Onze opmeter komt als eerste langs en kan zo heel wat tijd winnen voor de monteurs.